Ευγενική Χορηγία της HELLENIC CABLES στον Σύλλογο Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας

Ο Πρόεδροςn το Δ.Σ. και τα μέλη του του Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην Hellenic Cables (www.cablel.com) για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημα για δωρεά εξοπλισμού Συγκροτήματος Δασοπυρόσβεσης, αποτελούμενο από μία δεξαμενή 1.000 λίτρων και αντλία δασοπυρόσβεσης συνολικής αξίας 3,000 € για τον Σύλλογό μας. Η προσφορά αυτή είναι πολύτιμη καθώς αναβαθμίζει το έργο του Συλλόγου μας στην καταστολή δασικών πυρκαγιών και διαφόρων περιστατικών πυρκαγιάς στις οποίες πάντα συμμετέχουμε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε και προσωπικά στον CEO της Hellenic Cables κο Αλέξιο Αλεξίου, την κα Χριστίνα Νεοφώτιστου Management Systems & Sustainability Officer και τον κο Κωνσταντίνο Βαβαρούτα Senior HR Executive της Hellenic Cables, καθώς και την κα Εριέττα Παπαδογιάννη Υπεύθυνη Επικοινωνίας και την κα Άλνια Ζουμπούλη Category Manager της Στηλμέτ.

H Hellenic Cables μας δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, την ευαισθησία της προς το περιβάλλον και στηρίζει έμπρακτα τον Εθελοντισμό.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

 

Εκ μέρους του Δ. Σ.

                                                                                                 

Ο Πρόεδρος                                 Ο Γραμματέας

 

Μιχάλης Κανάκης                                                                                                    Μαρίνος Σακέλλης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *