Συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον Γ. Γ. κ. Κωνσταντίνο Αραβώση

Μετά από ενέργειες της Βουλευτή κας Μαριλένας Βιλιάλη Σούκουλη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 15:30 στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με τον Γενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κο Κωνσταντίνο Αραβώση.

Παρών ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Μιχάλης Κανάκης, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου μας Νίκος Κοριατόπουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σχίνου – Πισίων, κος Δημήτρης Λάμπρου και ο Καθηγητής Πανεπιστιμίου ΕΚΠΑ κος Φώτης Μουζάκης.

Έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση πάνω στα θέματα της αποκατάστασης των δασικών εκτάσεων για τις περιοχές που επλήγησαν και την αναγκαιότητα να γίνουν άμεσες δράσεις (αντιπλημμυρικά έργα κτλ) και των αναγκών του Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας

Ο Γ. Γ. κος Αραβώσης δεσμέυτηκε να βοηθήσει ώστε να πραγματοποιηθούν πιο άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ την κα Σούκουλη για την αμεσότητα της να μεσολαβήσει έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες και άμεσες ενέργειες προς πάσα κατεύθυνση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *