Έμπρακτη αλληλεγγύη από τους Εθελοντικούς Συλλόγους Γλυφάδας, Αχαρνών & Περιστερίου Αττικής

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα Κυριακή 30/5 στα γραφεία του Συλλόγου μας τις Εθελοντικές Ομάδες, Εθελοντική Δασοπροστασία-Πυρόσβεση Γλυφάδας ΕΔΑΠΥΓ, Ομάδα Εθελοντών Πολιτών Αχαρνών “ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΦΕΡΩ”, Εθελοντική Ομάδα Πολιτών Περιστερίου Ε.Ο.Π.Π., οι οποίες με δικές τους πρωτοβουλίες μάζεψαν είδη πρώτης ανάγκης όπως ρουχισμό, τρόφιμα μακράς διάρκειας, ζωοτροφές, φαρμακευτικά είδη (γάζες, αλοιφές εγκαύματος, διάφορα επουλωτικά, φαρμακευτικό υλικό κ.α.) και μας τα παρέδωσαν για την κάλυψη αναγκών των πυροπλήκτων της φωτιάς στον Σχίνο και Αλεποχώρι. Η διανομή αυτών θα πραγματοποιηθεί  αύριο Δευτέρα από τον Σύλλογο μας προς τους Τοπικούς Συλλόγους του Σχίνου και του Αλεποχωρίου προκειμένου να τα διαχειριστούν και να τα μοιράσουν όπου χρειάζεται.

Η προσφορά και το έμπρακτο ενδιαφέρον των ανωτερω συλλόγων ειναι αξιοθαύμαστη προσφέρουν ήδη τεράστιο Εθελοντικό έργο όχι μόνο στους εντός συνόρων των Δήμων τους αλλά και όπου αλλού χρειαστεί, αυτή είναι άλλωστε και η έννοια του πραγματικού Εθελοντισμού!

Συζητήσαμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, ανταλάξαμε απόψεις, απολαύσαμε μια βόλτα στο Πάρκο δεξαμενής και το σίγουρο είναι ότι πλέον ξεκίνησαμε μια νέα και δυνατή Συναδελφική Φιλία Εθελοντικών Συλλόγων, αλληλοστήριξης και κοινών δράσεων.

Εκ μέρους του Προέδρου Μιχάλη Κανάκη, του Δ.Σ. και των Μελών του Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Λουτρακίου Περαχώρας,

Σας Ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς και θα τα ξανα πούμε σύντομα!

Να είσαστε όλοι καλά!

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. Ο/Η sklep internetowy λέει:

    Wow, superb weblog format! How lengthy have you been running a blog for?
    you make blogging glance easy. The whole look of your
    site is wonderful, as smartly as the content material!
    You can see similar here ecommerce

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *