Δωρεά ενός Πυροσβεστικού οχήματος από την ALPHA BANK

Την Τετάρτη 4 Μαΐου παρευρεθήκαμε σε ειδική εκδήλωση της ALPHA BANK που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου.

Συνολικά έξι πυροσβεστικά οχήματα σε Συλλόγους Εθελοντών Δασοπυροσβεστών σε Εύβοια, Πελοπόννησο και Αττική παρέδωσε η Alpha Bank.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο Σύλλογος μας.

Η τράπεζα επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά την ισχυρή της δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος, στηρίζοντας έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, με τη δωρεά πυροσβεστικών οχημάτων σε εθελοντικούς συλλόγους πυροσβεστών και την οικονομική υποστήριξη του έργου δασοπυρόσβεσης σε περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα η εκδήλωση αυτή έγινε, παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστου Στυλιανίδη, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpha Bank κ. Βασίλειος Ράπανος παρέδωσε 6 πυροσβεστικά οχήματα, ενισχύοντας τον στόλο οχημάτων των Συλλόγων Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης Προκοπίου και Καρύστου Ευβοίας, του Εθελοντικού Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας, της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών 4×4 Μεσσηνίας, των Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπυρόσβεσης & Διάσωσης / Κλιμάκιο Ροδόπολης Αττικής και της Εθελοντικής Ομάδας Καπανδριτίου Πολυδενδρίου Αττικής.

Παραδώσαμε κι εμείς με την σείρα μας, μια τιμιτική πλακέτα του Σύλλογου μας στον Πρόεδρο του Ομίλου ALPHA BANK κ. Βασίλειο Ράπανο.

 

Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ALPHA BANK, κ. Ισίδωρος Πασσάς παραδείδει το κλειδί του οχήματος στον Πρόεδρο μας κ. Μιχάλη Κανάκη.

 

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, από τα βάθη της καρδιάς μας για αυτή την γενναιόδωρη πράξη, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα όχι μόνο τον σεβασμό αλλά και την υποστήριξη στην τοπική κοινωνία του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων.

Η προσφορά σας αυτή μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας, ευελπιστούμε οι ενέργειες σας να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση, Σας ευχαριστούμε και πάλι.

 

Η ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου μας κ. Μιχάλη Κανάκη, στο ίδιο βίντεο ακολουθεί και η ομιλία του Αντιδήμαρχου κ. Σπύρου Ράτη στο Ζάππειο.

 

Με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη και τον κ. Ιωάννη Σταμούλη Υποστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος.

 

Ακολουθεί επιπλέον φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *