Ευγενική Προσφορά από το Loutraki365 & MABEL Night Club προς τον Σύλλογος Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας

Πριν μερικές ημέρες γιορτάσαμε, με πλήθος κόσμου, τα 4 χρόνια διαδικτυακής ζωής του δημοσιογραφικού & ενημερωτικού site Loutraki365 στο MABEL Night Club (Λεωφόρος Αθηνών 257, Λουτράκι).

Παραβρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι, Φίλες και Φίλοι του Loutraki365, όπου με κέφι και πολύ καλή μουσική διασκεδάσαμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τον κ. Αλέξανδρο Κανδρή και τον κ. Κώνσταντίνο Παντελέου για την ευγενική τους χειρονομία, η οποία πραγματικά μας συγκίνησε, να προσφέρουν τα κέρδη της συγκεκριμένης βραδιάς ως δωρεά προς τον Σύλλογο Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας, δείχνοντας εμπράκτως την στήριξη τους στον Σύλλογό μας, την ευαισθησία τους προς τον Εθελοντισμό και την προστασία του περιβάλοντος.

Ευχόμαστε,

Χρόνια Πολλά στο Loutraki365 και στον κ. Αλέξανδρο Κανδρή να συνεχίζει ακάθεκτος την σημαντική και έγκυρη ενημέρωση της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας για πολλά χρόνια ακόμα,

καλή συνέχεια στο MABEL Night Club, να συνεχίζει να ανεβάζει τον παλμό της νυχτερινής ζωής του Λουτρακίου καθώς και  καλή δύναμη στον κ. Κωνσταντίνο Παντελέου στο πολύτιμο έργο που προσφέρει ως Αντιδήμαρχος.

Σας ευχαριστούμε πολύ που είσαστε δίπλα μας με πράξεις!

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η sklep online λέει:

    Wow, wonderful blog format! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you make running a blog glance easy. The whole glance of your site is fantastic, let alone the
    content! You can see similar here e-commerce

  2. Ο/Η Bettie λέει:

    Howdy! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
    I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords
    but I’m not seeing very good results. If you know of any please share.

    Thank you! You can read similar art here: GSA Verified List

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *