Φωτιά στην Περαχώρα & Φλάμπουρο

Την Δευτέρα 06-06-2022 και περί ώρας 15:10 περίπου το μεσημέρι εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δύσβατη δασική περιοχή στην Περαχώρα  και πιο συγκεκριμένα στην τοποθεσία “Φουντιάρες”.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις από το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Περαχώρας, οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου, οι Σύλλογοι Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων, πεζοπόρο τμήμα και υδροφόρες του Δήμου. Επίσης στην επιχείρηση για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν από αέρος δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη καθώς και ένα ελικόπτερο.

Επίσης την ίδια μέρα και πιο συγκεκριμένα λίγες ώρες μετά από την εκδήλωση του παραπάνω συμβάντος εκδηλώθηκε νέα πυρκαγιά σε αποθήκη οικίας στην περιοχή Παναγίτσα στο Φλάμπουρο. Για την κατάσβεση της φωτιάς πήραν μέρος οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και οι Σύλλογοι Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων. Χάρης στην άμεση επέμβαση η πυρκαγιά δεν εξαπλώθηκε σε παρακείμενο δάσος που βρισκόταν πλησίον της αποθήκης.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη δασική περιοχή στην Περαχώρα, μεταξύ των τοποθεσιών ”Λιούδι” και ”Φουντιάρες” Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη δασική περιοχή στην Περαχώρα, μεταξύ των τοποθεσιών ”Λιούδι” και ”Φουντιάρες” Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη δασική περιοχή στην Περαχώρα, μεταξύ των τοποθεσιών ”Λιούδι” και ”Φουντιάρες” Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη δασική περιοχή στην Περαχώρα, μεταξύ των τοποθεσιών ”Λιούδι” και ”Φουντιάρες” Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη δασική περιοχή στην Περαχώρα, μεταξύ των τοποθεσιών ”Λιούδι” και ”Φουντιάρες” Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη δασική περιοχή στην Περαχώρα, μεταξύ των τοποθεσιών ”Λιούδι” και ”Φουντιάρες” Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη δασική περιοχή στην Περαχώρα, μεταξύ των τοποθεσιών ”Λιούδι” και ”Φουντιάρες” Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη δασική περιοχή στην Περαχώρα, μεταξύ των τοποθεσιών ”Λιούδι” και ”Φουντιάρες” Πυρκαγιά σε αποθήκη στο Φλάμπουρο Πυρκαγιά σε αποθήκη στο Φλάμπουρο Πυρκαγιά σε αποθήκη στο Φλάμπουρο

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. Ο/Η dobry sklep λέει:

    Wow, fantastic weblog layout! How long have you been running a blog for?
    you make running a blog glance easy. The total look of
    your website is wonderful, as neatly as the content material!
    You can see similar here najlepszy sklep

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *