Επίσκεψη των φορέων υλοποίησης του “Προγράμματος Υποστήριξης Εθελοντικών Ομάδων Δασοπυροπροστασίας” 

Την Τρίτη 26/9 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των φορέων υλοποίησης του “Προγράμματος Υποστήριξης Εθελοντικών Ομάδων Δασοπυροπροστασίας”  ΜΚΣ Δεσμός, WWF Ελλάς και HIGGS, αλλά και των δωρητών του προγράμματος, του Ιδρύματος Αθηνάς Ι. Μαρτίνου, του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση και της Εθνικής Τράπεζας, συνοδεία δημοσιογράφων από την την ΕΡΤ, την εφημερίδα «Καθημερινή», «Το Έθνος» & «Athens Voice».

Ξεκινήσαμε με ένα οδοιπορικό σε καμένες περιοχές στον Σχοίνο, συνοδεία από μέλη του Συλλόγου μας. Στην συνέχεια υποδεχτήκαμε τους καλεσμένους μας μαζί με τους Φίλους και Συναδέλφους από τον Εθελοντικό Σύλλογο Πυροπροστασίας Δασών Κορίνθου και Ξυλοκάστρου “Κυλλίνιος Άδωνις” στα γραφεία μας.

Ακολούθησε αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος/σκοπού και παρουσίαση των υλικών της δωρεάς από την κα Βάσω Παναγοπούλου (ΜΚΣ Δεσμός) και τον κο Αντώνη Δούρο (WWF Ελλάς).

Μας δόθηκε επίσης η ευκαιρία να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να μοιραστούμε εμπειρίες και να τους ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη τους.

Παραχωρήθηκε γεύμα σε εστιατόριο του Λουτρακίου και στην συνέχεια αναχώρησαν για την Αθήνα.

Εκ μέρους, του Προέδρου μας κ. Μιχάλη Κανάκη, του Δ. Σ. και όλων των Μελών του Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας, σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη υποστήριξη σας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *